Setari Cookie-uri

Într-o zi vei vedea cum totul va face sens

Ești confuză. Nu știi ce să mai faci. Nu știi încotro să mergi. Dar te rog să ai răbdare. Toate la timpul lor. 

"Sunt convinsă de acest lucru: Binele făcut oriunde este bine făcut peste tot. Pentru schimbare, începe prin a vorbi oamenilor, mai degrabă decât să treci pe lângă ei de parcă ar fi pietre care nu contează. Atât timp cât respiri, nu este niciodată prea târziu să faci bine." - spunea Maya Angelou.

Vrei să știi ce se întâmplă. Vrei să știi că va veni și acea zi în care îți vei întâlni sufletul pereche, vei fi fericită și vei trăi așa cum ai visat întotdeauna. Vrei să știi că totul va fi bine pentru că acum nu te gândești decât la ce este mai rău. Îți este teama de tot ce urmează. Nu înțelegi ce trebuie să faci mai departe. Vrei ca cineva să îți spună că totul va fi bine, însă adevărul este că nimeni nu îți poate spune asta mai bine decât tine.

Citește și:

Nu există un plan general. Nu ești un eșec dacă nu știi încotro să mergi. Nu există relație de iubire în care să nu fie și părți mai puțin frumoase, și durere, și amărăciune. Nu există o cale sigură de succes. Nu există nicio modalitate de a bloca râul fără a bloca și o parte din bine. Nu există garanții. Nu există răspunsuri la toate întrebările pe care le ai în sufletul tău.

Dar știi ce există? Există un Dumnezeu. Există un Univers. Există o divinitate. Există un plan măreț pentru tine. Un plan care este mai frumos decât tot ce ți-ai imaginat până acum.

Poate că acum îți este dificil să înțelegi ce se întâmplă. Poate că lucrurile te acaparează și nu mai poți vedea nimic în fața ochilor. Poate că luminiță de la capătul tunelului devine aproape imposibil de observat. Poate că sufletul doare și inima plânge. Poate că nu știi încotro să mai mergi. Dar, crede-mă când îți spun că totul va fi bine. Vei supraviețui. De fapt, vei deveni mult mai puternică după acest moment. Vei întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit. Iar aceștia te vor ajuta să vezi frumusețea lucrurilor pe care nu le-ai observat niciodată.

Citește și:

Iți promit că într-o zi te vei trezi și vei înțelege de ce ai trecut prin toate aceste momente.

Iți promit că într-o zi vei fi mai fericită ca niciodată. Trebuie doar să ai răbdare. Toate la timpul lor.

foto main: Masson, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.