Setari Cookie-uri

Cum iti poate afecta social media munca

Suntem in plina era digitala, motiv pentru care prezenta in mediul online a devenit o necesitate daca vrem sa fim in pas cu inovatia si cu cei din jur. Desi poate parea ca avem control absolut asupra conturilor noastre, exista o stransa legatura intre retelele sociale si job. Vezi sfaturile noastre.

Daca folosesti social media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn) si ai un job, ceea ce postezi sau share-uiesti poate avea un impact asupra evolutiei tale profesionale. De aceea, este foarte important sa intelegi regulile de bune practici in online, astfel incat sa nu iti faci singura rau pe plan profesional.

In functie de politica firmei unde esti angajata, pot aparea situatii care sa duca la sanctiuni sau, mai grav, la concedieri. Noi iti propunem o lista de sfaturi de care sa tii cont atat la birou, cat si in afara orelor de lucru.

Nu iti exprima frustrarile pe retelele sociale

Daca ai avut o zi nu foarte grozava la munca, de multe ori este tentant sa iti exprimi supararea pe o retea sociala pentru a primi sprijin din partea cunoscutilor.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.