Setari Cookie-uri

Un mic test care te va ajuta sa iti gasesti scopul real in viata

Stii ca esti destinata sa faci ceva mai important. Ceva mai maret. Chiar daca suna cliseic, adanc in sufletul tau, simti ca Universul are ceva special pregatit pentru tine, ca trebuie sa existe un scop, o chemare undeva acolo.

Adevarul este ca esti pe drumul cel bun deoarece iti dai seama ca poti face ceva cu viata ta. De aceea avem pregatite pentru tine 4 intrebari scurte, insa incredibil de importante, care te vor ajuta sa iti trezesti sufletul la viata si sa iti gasesti scopul real in viata.

1. Daca nu ar exista bani in aceasta lume, ce as face intreaga mea viata?

Multi oameni aleg un loc de munca care nici macar nu le place si asta deoarece pot castiga mai mult. Implinirea reala nu are nimic de-a face cu cati bani castigi, ea rezulta din urmarirea scopului tau real.

2. Daca ar trebui sa ma specializez pe una dintre abilitatile mele, care ar fi aceasta?

Sunt unele persoane care au mai multe abilitati si nici nu isi dau seama de ele. Gandeste-te la ceva ce faci usor, ce este natural pentru tine si dificil pentru alte persoane. Cu siguranta exista, trebuie doar sa ii acorzi mai multa atentie.

Citește și:

3. Daca as putea face un lucru pentru a salva lumea, care ar fi acest lucru?

Lumea are multe probleme ce trebuie rezolvate. Insa lucrul important pe care trebuie sa il retii este sa intelegi care este problema prioritara pentru tine. Astfel iti dai seama care este scopul tau.

4. Daca ar trebui sa imi petrec tot timpul facand un lucru, ce as face?

Lucrurile care ne pasioneaza ne ajuta sa intelegem care ar fi scopul nostru real in aceasta viata. Incearca sa descoperi ce iti place sa faci, ce ai putea face tot timpul fara sa te plictisesti sau sa simti ca este o povara pentru tine.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.