Setari Cookie-uri

Adevărul este că este foarte simplu să trăiești o viață fericită. Problema este, însă, la tine

Care este scopul tău în această lume? Îți spun eu - să trăiești fericită, să faci greșeli, să înveți din acestea, să râzi, să iubești cu pasiune, să transmiți energie pozitivă în acest Univers.

Totul este foarte simplu în viață. Tu ești cea care decide complice lucrurile. Este în firea noastră, ca oameni, complicăm lucrurile, ne concentrăm asupra negativului, ne facem mii de scenarii, creăm situații dificile, nu apreciem ce avem și prin te am trecut, nu învățăm din greșeli.

Cine fie de vină pentru viața nefericită pe care o trăim dacă nu noi?

Este timpul nu mai dai vina pe orice altă persoană îți trece prin gânduri, nu mai sești scuze pentru te simți la pământ, nu te mai concentrezi pe ce nu merge bine, nu te mai întorci iar și iar în trecut. Nu este bine... nici pentru tine, nici pentru sufletul tău. Este un lucru normal uneori nu fii mândră de tine, nu fii mulțumită de ce ai reușit faci, te simți tristă, îți pară rău cu privire la anumite întâmplări, ai inima zdrobită. Însă nu este normal fii zi de zi cu moralul la pământ, rămâi blocată acolo, în butoiul cu melancolie. Nu este normal trăiești întreaga ta viață cu regrete și speranțe false. Nu este normal aștepți vină cineva te salveze.

Este momentul mergi mai departe. ai încredere în tine. sești puterea de a te ridica de la pământ. îți creezi planuri. visezi cât mai mult. lupți pentru ce îți dorești. fii recunoscătoare nu doar pentru momentele frumoase, ci și pentru cele mai puțin frumoase pentru acestea au venit la pachet cu lecții cu adevărat incredibile din care ai atâtea lucruri de învățat. Nu renunta indiferent de cât de greu este momentul prin care treci. Nu te transforma într-o victimă, nu este corect pentru oamenii care te iubesc cu adevărat, nu este corect pentru tine.

Care este scopul tău în această lume? Îți spun eu - trăiești fericită, faci greșeli, înveți din acestea, râzi, iubești cu pasiune, transmiți energie pozitivă în acest Univers.

Tu îți creezi propriul destin, tu iei propriile decizii, tu mergi pe drumul pe care vrei mergi. Nu fi acea persoană care construiește ziduri în jurul inimii sale pentru a nu fi rănită, care nu luptă pentru visurile sale pentru îi este teamă nu dea greș, care nu își urmează calea pentru nu vrea alții radă de ea. Trăiește viața așa cum îți dorești. Bucură-te de tot ce te înconjoară, apreciază fiecare clipă, învață din greșeli și vei vedea cum totul în jurul tău se va schimba.

Citește și:

foto:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.