7 Fraze folosite des de mincinoși pentru a te face să îi crezi

7 Fraze folosite des de mincinoși pentru a te face să îi crezi
Kudika
5 Iunie 2019

Este destul de dificil să îți dai seama dacă cineva te minte. Însă, potrivit psihologilor, acordă o atenție deosebită cuvintelor sau frazelor folosite pentru a elimina toate îndoielile.

Iată care sunt cele mai des întâlnite fraze folosite de mincinoși.

1. "Acest lucru nu poate fi dovedit"

Această frază sugerează în totalitate ei au comis o greșeală, însă din moment ce nu există nicio dovadă, nu vor recunoaște niciodată.

2. "O fiu sincer și..."

Aștepți sinceritate când auzi așa ceva? Ei bine, această este una dintre cele mai întâlnite fraze deoarece persoana care minte încearcă întărească această poveste neadevărată. O persoană care spune adevărul nu va simți niciodată nevoia spună așa ceva.

3. "Nu îmi amintesc asta"

Astfel de momente sunt destul de comune în situația mincinoșilor. Unul dintre cele mai dificile lucruri atunci când minți este ții evidența minciunii și a tuturor detaliilor care vine cu ea. Un astfel de

4. "Eu niciodată nu..." sau "Eu întotdeauna..."

Astfel de cuvinte ("niciodată" sau "întotdeauna") sunt de cele mai multe ori false. Fiecare situație este diferită, fiecare reacție este diferită, așa este dificil faci sau nu faci întotdeauna ceva anume. O persoană mincinoasă va încerca folosească aceste cuvinte pentru a te convinge ai mai multă încredere în ea.

5. " acuzi?"

Expresiile nevinovate sunt întotdeauna în prim plan atunci când o persoană mincinoasă vrea scape basma curată. De cele mai multe ori acestea sunt folosite pentru a îți schimba părerea și pentru a întoarce situația în favoarea lor, făcându-te pe tine te întrebi dacă ce crezi este deplasat.

6. "De ce face așa ceva?"

În loc răspundă întrebărilor tale concret, cu detalii și dovezi, va începe pună întrebări. Acesta este felul în care te va determina pe tine vorbești, iar persoana care minte nu va mai trebui spună nimic. Dacă începe îți ceară motive, atunci cu siguranță nu spune adevărul.

7. "Chiar crezi face așa ceva/ ceva de genul asta?"

Din nou, întreaga povară a argumentului avut vine asupra ta cu această mică întrebare. Este jucată din nou cartea victimei, de data aceasta pentru a te face te simți vinovată de ce crezi și spui.

foto:

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri