Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 17-23 iunie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie de o pauza

Esti foarte aglomerata cu tot ce se intampla in jurul tau, de la viata profesionala pana la cea sentimentala. Iti doresti foarte mult sa iei o pauza de la tot si sa pleci intr-un loc in care sa reusesti sa te relaxezi, sa te reconectezi cu sufletul tau si sa iti asculti inima astfel incat sa stii ce ai de facut pe mai departe.

Fecioara - Ai nevoie de rabdare

Incepi cateva proiecte destul de importante si iti doresti foarte mult sa vezi rezultate cat mai repede cu putinta. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa cum iti doresti tu; de data aceasta drumul pe care mergi este destul de anevoios, asa ca trebuie sa te inzestrezi cu multa rabdare de acum inainte.

Balanta - Ai nevoie de curaj

Pentru a face ce iti doresti trebuie sa indraznesti mai intai sa iesi din zona de confort si sa iei deciziile potrivite la momentul potrivit. Chiar daca sfaturile oamenilor din jurul tau par destul de bune, astrele te sfatuiesc sa nu tii cont de ele si sa inveti sa te lasi condusa de intuitie. Inima ta stie cel mai bine ce isi doreste.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa lasi in spate trecutul

Nu poti merge mai departe daca din cand in cand intorci privirea catre trecut. Tine minte ca ce s-a intamplat nu mai poate fi schimbat sub nicio forma. Invata sa lasi totul in spate si sa mergi mai departe cu viata ta; meriti sa fii fericita si sa traiesti in prezent pentru ca ti se intampla atat de multe lucruri frumoase.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.