Setari Cookie-uri

10 calitati pe care ar trebui sa le aiba barbatul de care te vei indragosti

Nu mai este un secret faptul ca noi, femeile, gandim diferit fata de barbati. Femeile sunt considerate fiinte complexe, greu de inteles si cu dorinte aproape imposibil de definit. Realitatea este, insa, ca ne dorim lucruri mai mult decat rezonabile.

Atunci cand te indragostesti, e usor sa-l idealizezi pe celalalt si sa treci cu vederea semnale de alarma care pe termen lung iti pot compromite sanatatea emotionala. Pentru ca dincolo de farmecul personal al barbatului pe care il iubesti, sunt importante atat de multe lucruri pe care uiti sa le iei in calcul, desi cantaresc mai mult pe termen lung. Iata care sunt calitatile pe care orice femeie ar trebui sa le caute la viitorul ei partener:

1. Sinceritate

Vrei ca barbatul de care te vei indragosti sa fie sincer. Nu intr-un mod care raneste, insa ar fi ideal sa poata discuta deschis cu tine despre cele mai importante aspecte ale vietii voastre impreuna. Sa-ti spuna cand ceva din abordarea ta il face sa se simta prost, de exemplu, pentru ca doar comunicand eficient veti reusi sa va rezolvati problemele. Si da, sa fie sincer atunci cand ii ceri parerea cu privire la prezentarea aceea importanta la care lucrezi.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.