Setari Cookie-uri

Singura intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui o data pe zi daca vrei sa fii fericita cu adevarat

Tu te-ai intrebat vreodata asta?

Este musai sa raspunzi sincer!

Cel mai probabil feed-ul tau de Facebook si Instagram este bombardat de mesaje inspirationale, sfaturi de viata, articole care sa iti spuna cum sa traiesti frumos. Sunt atat de multe materiale care ne invata ce sa facem cu viata noastra incat nu stim ce sa mai credem si ce drum sa mai urmam. Parca ne este tot mai teama de schimbare si nu mai stim incotro sa o apucam. Care este drumul pe care vrem sa mergem? Ce trebuie sa schimbam la viata noastra?

Cea mai importanta si singura intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem in fiecare zi este "Ce ma face fericit?". Da, este atat de simplu.

Nu accepta o oferta de munca doar pentru a simti siguranta financiara. Nu accepta sa fii intr-o relatie doar pentru ca te-ai obisnuit in doi. Nu accepta sa fii inconjurata de oameni negativi, chiar toxici, doar pentru ca iti este teama de singuratate. Nu accepta sa faci ceva ce nu vrei sa faci doar pentru ca nu vrei sa spui "NU".

Citește și:

Traieste viata pe care vrei sa o traiesti. Alearga dupa visurile tale. Fii tu insati.

Trezeste-te in fiecare dimineata si intreaba-te "Ce ma face fericita?". Si raspunde-ti la aceasta intrebare cu toata sinceritatea. Raspunde din tot sufletul si din toata inima. Si nu te opri doar aici, ci ia masuri pentru a te vedea fericita. Renunta la ce trebuie sa renunti, schimba ce trebuie sa schimbi, alearga dupa ce trebuie sa alergi. Fa tot ce iti sta in putere pentru a fi cu adevarat fericita.

Viata este atat de scurta si nu trebuie sa irosesti nici macar o clipa din ea. Ai sansa sa fii tu insati. Sa afli ce vrei sa faci.

Uneori presiunea vietii complica lucrurile cand ele sunt, de fapt, foarte simple. De exemplu - daca nu te poti opri din a te gandi la ceva anume, atunci nu te opri sa lupti pentru el si nu lasa niciodata pe nimeni sa te impiedice sa faci ce stii ca trebuie sa faci.

Citește și:

Concentreaza-ti atentia lucrurilor si oamenilro care te fac fericita. Ofera-le timp din timpul tau. Si traieste viata pe care vrei sa o traiesti.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.