Setari Cookie-uri

Aceasta lampa-norisor aduce furtuna in dormitorul tau si este cel mai fain accesoriu pe care il poti avea

Foarte multe persoane sunt de parere ca somnul avut in timpul unei furtuni este probabil cel mai odihnitor somn avut vreodata.

Pentru a valorifica efectul pe care il poate avea o furtuna asupra starii de spirit a oamenilor, Richard Clarkson Studio a creat o lampa-norisor care imita foarte bine o furtuna.

Potrivit oamenilor care au pus bazele acestui proiect, "Cloud" este un sistem interactiv de lampi si difuzoare, conceput sa imite un tunet atat in modul in care arata, cat si in sunetul pe care il produce.

Folosind senzori de miscare, norul detecteaza prezenta unui utilizator si creeaza un spectacol unic de trasnete si tunete dictat de miscarile din casa.

Norul contine senzori de miscare, microfoane si un sistem de difuzoare de inalta calitate; practic, tu poti ajunge sa controlezi sunetele din nori si sensibilitatea la miscarile din jur.

Lampa este realizata din fibre hipoalergenice si cuprinde o lumina de noapte, foarte linistitoare, dar si muzica relaxanta. Aceasta poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi wireless si foloseste o lumina LED Philips pentru a simula o adevarata furtuna.

Citește și:

Sistemul dispune de difuzoare foarte puternice, utilizatorul putand transmitand muzica catre acestea prin orice dispozitiv compatibil Bluetooth. De asemenea, folosind luminile de schimbare a culorilor, norul se poate adapta in functie de culoarea si luminozitatea dorita - acesta mai are si o lumina de noapte, in cazul in care vrei sa il tii aprins pe intreaga perioada a somnului.

sursa foto main:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.