Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 1-7 iulie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Rac - Ai nevoie sa te relaxezi

Esti intr-o perioada in care viata profesionala are prioritate pentru tine. Chiar si asa, este necesar ca din cand in cand sa iesi din aceasta rutina si sa incerci sa iti relaxezi mintea si gandurile. Ai nevoie de o pauza, asa ca nu mai sta pe ganduri si planuieste cu persoanele dragi o zi sau doua de relaxare intr-un loc zen.

Leu - Ai nevoie de mai multa iubire

Esti foarte sensibila in aceasta perioada si iti este greu sa te faci inteleasa de oamenii din jur. De aceea ai nevoie ca cei dragi sa iti fie alaturi neconditionat, sa te sprijine si sa iti ofere iubirea dupa care tanjesti. Este posibil ca partenerul de cuplu sa te surprinda cu un cadou special spre final de saptamana.

Fecioara - Ai nevoie de intelegere

Lucrurile evolueaza frumos pentru tine pe plan profesional, motiv pentru care incerci sa dedici si mai mult timp proiectelor aflate in plina dezvoltare. In aceasta saptamana ai nevoie de intelegere si de putina rabdare din partea partenerului de cuplu. Lucrurile nu vor fi intotdeauna asa; este un moment important pentru tine si trebuie sa te dedici trup si suflet carierei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.