Setari Cookie-uri

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu te va lasa niciodata sa uiti cat esti de importanta

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu are timp de jocuri si iti spune ce simte pentru tine. Nu ii este teama sa isi deschida sufletul in fata ta, sa fie sensibil si sa iti arate cum este in realitate.

Un barbat care te iubeste cu adevarat va incerca sa iti elibereze sufletul de toata durerea pe care ai strans-o de-a lungul anilor si iti va arata cat de frumoasa este iubirea sincera si reala.

Un barbat care te iubeste cu adevarat se va uita la tine ca si cum ai fi magie. Tipul de magie minunata pe care o simti cand privesti apusul si te minunezi la zecile de culori pe care le are.

Un barbat care te iubeste cu adevarat te respecta din toate punctele de vedere: personalitate, religie, nevoi emotionale, nevoi fizice, viziunea ta cu privire la viata, defecte si trecut si nu va incerca sa te schimbe pentru nimic in lume.

Un barbat care te iubeste cu adevarat vrea sa iti cunoasca toate temerile, toate grijile, toate fricile si indoielile si vrea si mai mult sa te iubeasca, sa te ajute sa le depasesti si sa simti ca el te poate proteja de toti si de toate.

Citește și:

Un barbat care te iubeste cu adevarat cunoaste fiecare strat al fiintei tale. Te iubeste in momentele bune, dar si in momentele mai putin bune.

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu fuge in cele mai dificile momente, ci din contra... este alaturi de tine, te tine de mana si te ridica de la pamant, te ajuta sa vezi luminita de la capatul tunelului, iti da sfaturi si te sustine neconditionat (chiar si atunci cand nu este de acord cu deciziile tale).

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu are timp de jocuri si iti spune ce simte pentru tine. Nu ii este teama sa isi deschida sufletul in fata ta, sa fie sensibil si sa iti arate cum este in realitate.

Un barbat care te iubeste cu adevarat traieste pentru a te face fericita.

Un barbat care te iubeste cu adevarat zambeste cand te vede zambind.

Un barbat care te iubeste cu adevarat te va tine strans in brate si nu va renunta niciodata la tine.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.