Setari Cookie-uri

9 Moduri prin care preiei controlul asupra vietii tale atunci cand ai inima franta de durere

Exista un proverb de cand lumea care spune ca timpul vindeca toate ranile. Insa oare asa sa fie? Timpul, de fapt, nu ne schimba. Din contra - noi suntem cei care ne schimbam. Noi reusim sa facem ceva cu acea perioada de timp astfel incat sa ne vindecam. 

Noi suntem responsabili sa preluam controlul asupra vietii noastre atunci cand totul merge pe dos. Sa facem schimbarile care ne vor ajuta sa ne ridicam de la pamant si sa mergem mai departe. Sa gasim o cale de a ne rezolva problemele si de a ne reindragosti de viata noastra.

Cand te simti pierduta si descurajata in viata, iata cate metode simple pentru a prealua controlul asupra vietii tale:

1. Invata sa ai mai multa grija de corpul tau. Corpul tau este casa sufletului tau, hraneste-l corespunzator cu alimente sanatoase, ajuta-l sa faca miscare si chiar sa se relaxeze.

2. Mergi intr-un loc relaxant. Incearca sa pleci din oras pentru o zi, doua. Sa mergi intr-un loc drag sufletului tau, in natura, sa iti poti linisti mintea anxioasa.

3. Invita oameni noi in viata ta. Nu trebuie sa te invarti in acelasi cerc de oameni intreaga ta viata. Iesi mai mult din casa, participa la evenimente si incearca sa intalnesti persoane noi.

Citește și:

4. Spune-ti povestea. Fii sincera cu privire la trecutul tau. Spunand tot iti permiti sa preiei puterea, sa detii fraiele vietii tale. In plus, poti inspira alte persoane cu povestea ta.

5. Renunta la ce nu functioneaza pentru tine. Nu trebuie sa pastrezi in viata ta lucruri, oameni decizii care nu nu te ajuta in niciun fel.

6. Fa-ti ordine in viata. Ia-ti un weekend liber pentru a iti face ordine in locuinta intr-un mod in care nu ai facut pana acum. Scapa fara mila de tot ce nu mai folosesti si organizeaza-ti casa pe dragul sufletului tau. Atunci cand casa in care traim este curata, ordonata, ne este mai usor sa ne linistim mintile anxioase.

7. Descopera-te. Incearca sa intri intr-o conexiune mai profunda cu tine. Sa te descoperi. Sa stii cine esti cu adevarat. Sa iti asculti sufletul, sa iti intelegi inima.

8. Renunta la un viciu timp de 100 de zile.

Citește și:

9. Nu uita sa iti spui cat de departe ai ajuns. Incurajeaza-te. Priveste in oglinda si aminteste-ti de persoana care a fost odata atat de speriata incat nu stia ce sa mai faca cu viata ei. Aminteste-ti prin cate ai trecut. Inca esti aici... mai puternica ca niciodata.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.