Setari Cookie-uri

6 momente care arata de puternica este dragostea dintre voi

Le regasesti in relatia voastra de cuplu?

1. Acel moment in care aveti o cearta aprinsa si, in loc sa va despartiti, alegeti sa faceti compromisurile necesare si sa mergeti mai departe. Astfel, lucrurile se schimba intre voi, deveniti mai apropiati, mai fericiti, mai atenti unul cu altul. Cel mai important: in loc sa alegeti partea simpla si sa va despartiti, ati ales sa va asumati riscul sa ramaneti si sa luptati pentru iubirea voastra.

2. Acel moment in care, dupa ce ti-a fost teama timp indelungat sa ii spui ceva important, si in sfarsit decizi sa ii spui, iar el te priveste intr-un mod foarte frumos, iar in ochii lui vezi doar iubire.

3. Acel moment in care nu te simti deloc bine si el incearca sa aiba grija de tine. Si chiar daca este stangaci si nu stie ce face, iti demonstreaza inca o data cat de mult te iubeste si ce insemni pentru el.

4. Acel moment in care reusesti sa depasesti o perioada foarte dificila din viata ta si el este inca acolo, strangandu-te de mana si iubindu-te mai mult ca oricand.

Citește și:

5. Acel moment in care esti tu insati, fara masti, iar el nu doar ca te accepta, ci te si apreciaza pentru cine esti cu adevarat. Iti iubeste calitatile si defectele, momentele bune si momentele mai putin bune... te iubeste pentru ceea ce esti. Iar tu iti dai seama ca dragostea adevarata este singura care ar putea face acest lucru, care te-ar putea accepta in acest fel, care ar putea sa te sustina si sa te pretuiasca.

6. Acel moment in care iti dai seama ca el este prima persoana pe care ai iubit-o cu adevarat. Ca el te-a ajutat sa te transformi intr-un om mai bun, sa te schimbi, sa te concentrezi pe lucrurile frumoasa... sa devii cea mai buna versiune a ta. Si, in timp ce iti este teama de tot ce urmeaza, dorinta de a il iubi este mai mare decat toate fricile din lume adunate. Iti dai seama cat de mult ne poate transforma iubirea daca este o iubire adevarata.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.