Setari Cookie-uri

De ce încă nu ești acolo unde îți dorești să fii?

Dacă vrei să vezi singura persoană care stă în calea ta... privește în oglindă.

Este greu ne asumăm responsabilitatea pentru viețile noastre și pentru modul în care trăim fără dăm vina pe oameni, pe întâmplări, pe situații, pe probleme (practic... pe orice). Pentru atunci când este 100% răspunderea noastră, eșecul și curajul de a ne ridica de la pământ și de a merge mai departe sunt tot răspunderea noastră.

Așadar, în loc devenim responsabili pentru noi și viața noastră alegem dăm vina pe forțele externe. Pentru este simplu spunem lucrurile nu funcționează din anumite situații ce nu țin de noi.

ACEASTA ESTE VIAȚA TA.

Dacă vrei vezi singura persoană care stă în calea ta... privește în oglindă. Dacă viața ta este minunată... tu ești responsabilă pentru ea. Dacă viața ta este groaznică... tu ești responsabilă.

Ce ai de făcut? Gândește-te tu ești responsabilă pentru tot ce ți se întâmplă. Alege trăiești fiecare zi recunoscătoare pentru fiecare lucru mărunt care îți pune zâmbetul pe buze și, cel mai important, profită de timpul pe care îl ai și depune energie pentru a crea o viață pentru care fii mândră.

Reamintește-ți nimeni altcineva în afară de tine nu te poate opri din a trăi așa cum îți dorești.

Timpul nu te poate opri.
Oamenii nu te pot opri.
Lucrurile nu te pot opri.
Visurile altora nu te pot opri.


NIMENI... dar absolut nimeni... nu te poate opri.

Este timpul pentru o mică provocare pentru tine: Ce ți-ai dorit faci, însă încă nu ai apucat în acest an? Care a fost ultima aventură incredibilă pe care ai avut-o? Când a fost ultima oară când ai făcut ceva care ți-a bucurat maxim sufletul?

Răspunde la întrebările de mai sus și nu te opri aici. Alege faci ceva în acest sens. Alege trăiești așa cum îți dorești.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.