Setari Cookie-uri

O femeie puternică nu caută răzbunare. Merge mai departe și lasă karma să se ocupe de tot

Crede-mă, ești puternică. Mult mai puternică decât crezi tu. Ai nevoie de această iertare.

O femeie puternică știe nu trebuie se răzbune.
O femeie puternică nu se grăbește nicăieri.
O femeie puternică merge mai departe cu viața ei.
O femeie puternică lasă karma se ocupe de tot.

Ți-au greșit în atât de multe feluri. Ți-au distrus sufletul și ți-au rănit inima. Au lăsat în urmă lor cicatrici puternice și răni ce nu se vor vindeca niciodată. Te-au făcut plângi râuri de lacrimi, ți-au transformat nopțile în zile, te-au determinat te întrebi dacă fericirea chiar există. Ți-au furat pacea și liniștea. Acum, sufletul tău este plin de mânie și durere.

Dar vreau fii puternică. Vreau îndrăznești te ridici de la pământ și mergi mai departe. Și, mai presus de toate vreau îi ierți pentru toate greșelile făcute pentru doar așa vei putea găsi liniștea de care ai atât nevoie. Permite timpului își joace cartea și te vindece. Și, cel mai important, permite karmei se ocupe de toate.

Când simți nevoia te răzbuni, amintește-ți sufletul tău nu are nevoie de asta. Este mai bun decât crezi tu... cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ține este mergi mai departe cu viața ta. crezi în karmă și în dreptatea divină. Toți oamenii își plătesc mai devreme sau mai târziu păcatele și toate greșelile făcute.

Crede-, ești puternică. Mult mai puternică decât crezi tu. Ai nevoie de această iertare. Ai nevoie crezi în tine. Ai nevoie fii o persoană mai bună și faci această schimbare pozitivă în viața ta. Ai nevoie nu rămâi în trecut și nu îți încarci sufletul de amărăciune și durere. Ai nevoie privești cu inima deschisă către viitor pentru a regăsi din nou iubirea, fericirea și liniștea.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.