Setari Cookie-uri

Super Luna Neagră de pe 31 iulie: Schimbarea este fix în fața noastră. Întrebarea este: știm să profităm de ea?

Super Luna  Neagră de pe 31 iulie este o perioadă în care apar noi oportunități și se deschid noi porți. Cum putem profita de tot ce se întâmplă?

Scorpion - Treci printr-o perioadă delicată în ceea ce privește viața personală. Nu știi ce trebuie să faci pentru ca pe viitor să îți fie bine și să îți știi sufletul liniștit și fericit. Poate că o discuție cu o persoană de încredere te va ajuta să înțelegi mai bine de ce ai nevoie.

Săgetător - Super Luna Neagră de pe 31 iulie aduce cu ea un val de schimbări neașteptate pe plan sentimental. Este posibil să faci pasul cel mare în relația cu partenerul de cuplu. În cazul în care ești singură, ai ocazia să găsești pe cineva cu adevărat special, de care te vei îndrăgosti imediat.

Capricorn - În această perioadă ești ușor indecisă, de aceea astrele te sfătuiesc să nu faci schimbări majore. În schimb, fă un pas în spate și permite Universului să preia controlul. Pur și simplu lasă că lucrurile să se întâmple așa cum îți sunt destinate.

Citește și:

Vărsător - Astrele te încurajează să fii tu însăți în această perioadă. Să îndrăznești să preiei frâiele vieții tale și să alegi cu sufletul atunci când trebuie să iei decizii importante. Nu te baza pe ce spun oamenii din jurul tău, din contră, alege să te lași condusă de intuiție.

Pești - Între tine și sufletul tău există o mică prăpastie pe care o poți închide în această perioadă dacă ești atentă la modul în care comunici tu tine însăți. Învață că tu ești cea mai importantă persoană, așa că nu mai lupta cu tine. Ascultă-ți inima, apreciază-ti luptele, învață-ti greșelile.

foto main: red-feniks, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.