Setari Cookie-uri

Super Luna Neagră de pe 31 iulie: Schimbarea este fix în fața noastră. Întrebarea este: știm să profităm de ea?

Super Luna  Neagră de pe 31 iulie este o perioadă în care apar noi oportunități și se deschid noi porți. Cum putem profita de tot ce se întâmplă?

Noaptea de 31 Iulie 2019 este una foarte importantă în ceea ce privește astrologia deoarece avem o Super Lună Neagră în semnul Leului.

Luna neagră a primit acest nume deoarece este o a doua lună nouă pe parcursul unei singure luni. De asemenea, această lună neagră este și o super lună - va fi strălucitoare și destul de aproape de pământ. De asemenea, mareea va fi destul de afectată de vibrațiile lunii... ca și noi, de altfel.

Această perioadă este una a schimbărilor, a oportunităților, a transformărilor. Iată care sunt sfaturile astrelor pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Este momentul să renunți la trecut. Să îți înveți lecțiile și să înțelegi că tu deții frâiele vieții tale. Trăiește în prezent, bucură-te de tot ce ți se întâmplă și alege să vezi schimbarea care se află fix în fața ta. Fericirea ta depinde doar de tine.

Citește și:

Taur - În această perioadă ești foarte concentrată asupra vieții profesionale și asta deoarece vrei să profiți de fiecare oportunitate care apare. Veștile bune vor fi în fiecare zi. Ai încredere în tine și mergi mai departe pe acest drum.

Gemeni - Schimbările nu se vor întâmpla dacă tu nu vei fi pregătită să faci compromisurile necesare. Chiar dacă este o perioadă mai grea, crede-mă că toate aceste sacrificii vor merita pe deplin; în scurt timp lucrurile se vor întoarce în favoarea ta.

Rac - Ai nevoie de o scurtă pauză pentru a îți limpezi gândurile și a face ordine în sentimente. Încearcă să te deconectezi de tot ce se întâmplă în jurul tău deoarece doar așa vei reuși să îți dai seama care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe.

Citește și:

Leu - Această perioadă poate fi văzută ca o binecuvântare din partea Universului pentru tine. Ești într-o legătură profundă cu propria persoană, înțelegi foarte bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită și reușești să îți vindeci rănile trecutului și să mergi mai departe.

Fecioară - Luna Nouă din această perioadă te ajută să înțelegi ce îți lipsește, să faci ordine pe plan personal și să iei deciziile potrivite pentru a schimba cursul vieții tale. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun. Oamenii dragi îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Balanță - Super Luna Neagră de pe 31 iulie este calea ta către o schimbare importantă. Este momentul să înțelegi ce se întâmplă în viața ta, să îndrăznești să ai încredere în ce îți dictează sufletul și să iei acea decizie la care te gândești de foarte mult timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.