Setari Cookie-uri

E de cursă lungă sau nu? Patru detalii care te vor ajuta să afli

Il vrei un pic mai frumos decât Silvester Stallone, inteligent, cu bani, devreme acasă și atent cu tine? Poți descoperi dacă bifează toate aceste căsuțe de la prima întâlnire.

Evident, cea mai ușoară de observat este cea a ”ambalajului”. Insă și de restul îți poți da seama chiar dacă el încearcă să se pună într-o lumină bună. Anumite detalii îl vor da de gol. Iată patru detalii la care să fii atentă la prima întâlnire.

1. Bunele maniere. Nu știu cum ești tu dar eu nu îmi doresc să mă simt lângă un bărba ca lângă un cactus. Faptul că un bărbat își dă silința să învețe niște reguli de bază precum deschisul unei uși sau a portierei mașinii reprezintă o dovadă de respect față de o femeie dar și faptul că își asumă rolul de bărbat și îți dă ție ocazia să fii femeie.

2. Grija față de tine. Atunci când mergi la prima întâlnire nu trebuie să te simți ca o mamă care a ieșit la plimbare cu puștiul ei teribilist care ocupă tot trotuarul și de mândrește cu skeboardul său nou. Ci ca o femeie care are alături un bărbat responsabil, care este atent la ea și la nevoile ei. Faptul că te ajută cu mâneca rebelă a gecii, care nu se lasă îmbrcată sau te trage de lângă marginea trotuarului pe lânga care trec mașini în viteză reprezintă o bilă albă pentru el.

Citește și:

3. Factorul ”G”. G de la generozitate. Nu este ieșit din comun sau deplasat ca un bărbat care te invită la o întâlnire să plătească pentru cină sau băuturi. Fii însă atentă la detalii. Ce fel de loc alege? O shaormerie sau un fast-food sau un restaurant elegant. Iți sugerează să împărțiți o friptură sau te roagă să comanzi tot ceea ce îți dorești, fără nici un fel de probleme. Nu cred că îți dorești să îți împarți viața cu un zgârcit.

4. Naturalețea. Orice bărbat este impresionat de o femeie frumoasă mai ales dacă este și inteligentă. Chiar și în acest caz, un bărbat stăpân pe el se va comporta natural și, chiar dacă va încerca să te impresioneze, va fi el însuși fără a încerca să pară ceea ce nu este.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.