Cinci trucuri simple pentru a te feri de energia negativă a celor din jur

Cinci trucuri simple pentru a te feri de energia negativă a celor din jur

Energia în sine nu este pozitivă sau negativă. Ea devine astfel în urma gândurilor, emoțiilor și acțiunilor noastre, mai ales când nu le conștientizăm. Indiferent de oamenii care ne înconjoară, putem rămâne în permanență înr-un spațiu de pozitivitate. Iată cum.

1. Fă distincția

În primul rând, și cel mai important, conștientizează faptul că energia îi aparține acelei persoane și nu ție. De multe ori, atunci când suntem prinse cu garda jos sau când nu suntem împământate în propria noastră energie, putem crede că energia este a noastră. Când simți că te scalzi în energia altcuiva, care este rea sau negativă, reconectează-te cu propria energie.

2. Află sursa energiei negative

Uneori, energia negativă a unei persoane poate să nu îi aparțină! Este posibil să întâlneti pe cineva care pare să transmită energie negativă și care să o fi preluat la rândul său de la o altă persoană. Acest lucru i se poate întâmpla oricăreia dintre noi. Suntem energie conectată la energiile din jur fără să ne dăm seama. Să fii conștientă de acest lucru te poate ajuta să rămâi în propriul flux energetic când întâlnești energia negativă a altcuiva.

3. Recunoaște ego-ul la treabă

Ce se întâmplă dacă interacționezi cu o persoană care este negativă și pare să se complacă în a fi pe o frecvență de energie negativă? Mai întâi de toate îți menții spațiul și vibrația apoi te gândești că poate persoana respectivă nu este conștientă de ceea ce face și realizezi că gândurile și energia sa sun generate de de ego. Asta înseamnă că este deconectată de sinele său autentic și de restul creației.

4. Arată compasiune

O persoană cuprinsă de negativitate are nevoiede compasiune și blândețe. Cultivând aceste sentimente în loc să te lași antrenată în drama celuilalt, îți menții o vibrație ridicată și te protejezi împotriva energiei negative. De asemenea, poți ajuta cealaltă persoană să își schimbe energia și starea de a fi.

5. Folosește tehnica oglinzilor

Închide ochii și vizualizează persoana negativă înconjurată de oglinzi, oglinzi care reflecta energia sa înapoi către ea astfel încât cei din jur să nu fie afectați de ea. Acesta este un simplu act de grijă față de sine și, uneori, acea energie reflectată înapoi este necesară pentru ca o persoană să realizeze că ar trebui să facă o schimbare.

foto main: Jacob_09, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri