Setari Cookie-uri

Patru pasi catre o intuitie mai puternica

Intuiția este cel mai puternic aliat a tău, unul care nu te va înșela sau abandona niciodată. Cu cât o antrenezi mai bine, cu atât devine  mai puternică. Iată cum poți face asta.

1. Petrece timp cu tine însăți

Trăim într-o lume în care informațiile ne bombardează din toate părțile. Din această cauză, este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a reuși să îți auzi propria voce. Alocă-ți timp doar tu cu tine cel puțin 15 minute pe zi.

Poți să meditezi sau să scrii în jurnal. Pune-ți întrebări. Chiar dacă răspunsurile te vor surprinde, lasă-ți gândurile să curgă.

Când te familiarizezi cu vocea ta interioară, intuiția devine mai puternică.

2. Pune-te în locul altcuiva.

A simți ceea ce simte o altă persoană este semn că intuiția ta îndeplinește rolul. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când ești cu cineva și știi dacă este trist sau vesel fără să îți spună.

Citește și:

Odată ce intuiția ta începe să funcționeze excelent în acest domeniu, găsirea unui partener de suflet sau chiar a unui grup de prieteni se va încheia cu rezultate pozitive.

3. Identifică ce simți

Atunci când te afli într-un loc, situație sau cu o persoană simți ceva, o vibrație. Uneori ceva plăcut, alteori ceva ca o stare de alarmă.

Identifică această stare, concentrează-te asupra ei și caută motivele din spatele ei. Poate fi vorba de o informație sau de o avertizare. Indiferent de vibrația pe care o simți, recunoaște-o și acționează în consecință.

4. Permite-i intuiției să te ajute să faci bani

Intuiția joacă un rol important în finanțele tale. Oamenii de succes, precum Oprah Winfrey, Steve Jobs și Bill Gates, își datorează succesul intuiției.

Citește și:

Cel mai adesea, eșecul apare în calea noastră atunci când rătăcim prin viață fără o a avea o idee clară unde vrem să fim. Este adevărat că învățăm din greșeli, însă le putem reduce la minimum și evita astfel suferința.

Intuiția noastră este aici pentru a ne ghida și a ne feri de o o afacere care nu este profitabilă sau de un partener de afaceri cu gândurii necurate. Ea ne cunoaște atuurile. Trebuie doar să o ascultăm mai îndeaproape și să-i permitem să ne conducă către o viață abundentă.

foto main: sun ok, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.