Setari Cookie-uri

Luna noua de pe 28 septembrie. Mesajul transmis de Univers pentru aceasta perioada in functie de zodie

Esti curioasa sa descoperi ce mesaj are Universul pentru tine pentru urmatoarea perioada?

Balanta - Este momentul sa privesti adanc in sufletul tau si sa descoperi de ce ai nevoie pentru a fi fericita. A fost o perioada dificila, insa lucrurile se vor schimba. Insa pentru asta trebuie sa stii care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe.

Scorpion - Lucrurile se schimba frumos pentru tine in ultima perioada, nu incerca sa lupti cu ele. Inchide usa trecutului si priveste cu incredere catre viitor, este mai frumos decat crezi tu.

Sagetator - Sa nu uiti niciodata ca schimbarile inseamna crestere, evolutie, fericire. Schimbarile inseamna un nou capitol, inseamna transformare. Nu mai tine cu dintii de trecut, este momentul sa mergi mai departe cu viata ta.

Capricorn - Lucruri frumoase se intampla pentru tine in urmatoarea perioada. Intrebarea este: esti pregatita pentru el? Acesta poate fi unul dintre cele mai speciale capitole ale vietii tale. Bucura-te de tot ce urmeaza.

Citește și:

Varsator - Te-ai gandit ca pentru a iubi cu adevarat trebuie, mai intai, sa te iubesti pe tine? Nu mai cauta iubirea in toate locurile pentru ca ea exista deja... este in sufletul tau. Descoper-o si vei vedea cum viata ta se va schimba radical.

Pesti - Indrazneste! Indrazneste sa fii tu, sa faci schimbarile pe care tu le consideri necesare, sa mergi mai departe, sa lupti pentru visurile tale, sa iti continui planurile, sa nu renunti pana cand nu vei ajunge acolo unde iti doresti atat de mult.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.