Setari Cookie-uri

9 Semne ca nu este indragostit de tine si ca tu te multumesti cu mai putin decat meriti

Daca face aceste lucruri inseamna ca este timpul sa mergi mai departe. Meriti mai mult!

Le regasesti in relatia ta?

Incearca sa fii atenta la aceste semne care iti pot spune daca partenerul de cuplu te iubeste cu adevarat sau doar te foloseste pentru distractie. Daca face aceste lucruri inseamna ca este timpul sa mergi mai departe. Meriti mai mult!

1. Nu este foarte interesat de tine. Iar prin acest lucru ne referim la faptul ca el ar trebui sa incerce sa te cunoasca, sa iti afle aspiratiile, sa iti stie visurile si obiectivele.

2. Nu vrea sa faca compromisuri. O relatie functioneaza doar atunci cand doua persoane aleg sa faca compromisuri pentru un viitor frumos. Daca el refuza orice compromis, atunci inseamna ca iti pierzi timpul.

3. Intotdedauna gaseste scuze. Incearca sa fie prea ocupat mai tot timpul. Este ocupat cand ai nevoie de el, este ocupat cand vrei sa planificati o excursie impreuna, este ocupat cand vrei sa purtati o discutie serioasa.

Citește și:

4. Nu depune niciun efort pentru relatia voastra. Daca simti ca tu esti singura care depune eforturi majore, care face compromisuri si care se sacrifica, atunci ar trebui sa intelegi ca aceasta relatie pentru el este doar de distractie.

5. Fericirea lui este pe primul loc. Bucuria si fericirea lui vor avea intotdeauna prioritate pentru el.

6. Te suna doar cand are nevoie de tine. Un barbat care te pretuieste cu adevarat te va suna fara motiv... uneori doar sa iti spuna ca ii este dor de tine.

7. Este foarte inchis in el. Nu impartaseste niciodata emotiile sale sau experientele din trecut deoarece simte ca asta il face vulnerabil si nu vrea sa stii prea multe despre el.

8. Nu te include in planurile lui pentru viitor. Iar acesta este un semn ca nu vrea o relatie serioasa cu tine.

9. Are altceva de facut. Ori de cate ori vrei sa vorbiti despre cum v-ati petrecut ziua sau vrei sa ii povestesti ceva, simti ca se plictiseste si gaseste o scuza fie pentru a schimba subiectul, fie pentru a gasi altceva de facut.

Citește și:

foto main:


Kudika
3 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Opera Națională București omagiază feminitatea și celebrează ziua de 8 martie prin baletul Baiadera de Minkus

 Partitura muzicală are momente vocale de mare virtuozitate (dintre care amintim Aria Olimpiei), duete devenite celebre (Barcarolla) sau secvențe cu o melodicitate deosebită (Aria... Kudika


Cum recunoști o femeie Alfa? Universul a binecuvântat-o cu multe daruri

O femeie Alfa este o persoană puternică, independentă și încrezătoare, care își asumă controlul în viața ei și inspiră pe cei din jurul ei. Iată câteva semne... Kudika

9 din 10 români consideră mâncarea gătită acasă mai sănătoasă, însă gătitul este în continuare responsabilitatea femeilor

Conform cercetării realizate în perioada 4-17 iunie 2024, peste 80% dintre români au declarat că mâncarea gătită acasă este mai gustoasă decât cea cumpărată, în... Kudika


5 imagini
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 iulie

 În această săptămână de iulie astrele ne oferă o oportunitate specială de a ne concentra pe aceste aspecte esențiale pentru a ne îmbunătăți viețile. Iată ce are... Kudika


Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 iulie

Fiecare zodie are o energie unică, iar aceste mantre sunt menite să alinieze sufletul tău cu vibrațiile pozitive ale universului. Iată mantra fiecărei zodii pentru această săptămână:

...
Kudika
Rita Ora vine pentru prima dată în Timișoara, la Celebrarea orașului 2024

comunicat de presa: 

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a... Kudika