Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care sa ti le spui cand simti ca nu esti buna de nimic

Cand viata incearca sa te puna la pamant, spune-ti aceste lucruri.

Uneori, in mijlocul problemelor, al furtunilor, al presiunilor, parem sa uitam toate acele lucruri minunate, speciale, unice ale noastre. Asadar, astazi vrem sa impartasim cu voi 12 lucruri pe care sa vi le spuneti atunci cand credeti ca nu sunteti buni de nimic.

1. "Sunt recunoscatoare pentru tot ce mi-a oferit viata pana acum". Recunostinta este un instrument puternic in viata; mult prea des uitam sa fim recunoscatori pentru tot ce avem in viata.

2. "Nu sunt definita de nimeni altcineva". Este usor sa ne pierdem cand incercam sa ne concentram pe ce fac sau ce sunt cei din jurul nostru. Esti unica si speciala, nu uita niciodata asta.

3. "Trecutul meu nu ma defineste". Cu totii facem greseli in trecut. Lucruri rele se intampla, insa nu trebuie sa le permitem sa ne strice vietile.

4. "Viitorul va fi fix asa cum hotarasc eu sa fie". Nu esti blocata in viata ta. Viitorul nu ti-a fost inca scris, poti face ce vrei din el.

Citește și:

5. "Sunt suficient de buna". Poate ca viata incearca sa te puna jos, insa asta nu inseamna ca tu trebuie sa ii permiti. Esti suficient de buna, mergi mai departe.

6. "In inima mea stiu ca pot face tot ce imi propun." Urmeaza-ti visurile, lupta pentru tot ce iti doresti.

7. "Nu sunt perfecta, insa imi place cine sunt". Nimeni nu este perfect, iar acesta este un lucru bun. Daca am fi perfecti, am fi cu totii exact la fel.

8. "Doar pentru ca sunt in jurul oamenilor negativi nu inseamna ca si eu trebuie sa fiu o persoana negativa". Nu uita ca nu esti definita de oamenii din jurul tau in niciun fel.

9. "Am tot ce imi trebuie si sunt recunoscatoare pentru ceea ce am". Chiar si atunci cand iti este greu sa mergi mai departe, gaseste motive pentru a fi recunoscatoare pentru tot ce ai.

foto main:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.