Setari Cookie-uri

Cel mai frumos lucru pe care să i-l spui partenerului de cuplu pentru a te iubi și mai mult

Comunicarea cu partenerul trebuie sa fie una cat mai sincera astfel incat intre voi sa existe o relatie intima sigura si fericita. Dragostea arata putin diferit in functie de fiecare cuplu.

"Învață- cum te iubesc."

Cel mai rău lucru pe care îl poți face pentru relația ta de iubire este crezi știi ce și cum trebuie faci în această relație.

În realitate, nu există nicio cale prin care știe cineva. Nimeni nu ne-a pregătit pentru provocările speciale ale iubirii. Dar nu dispera - creierul uman știe se adapteze incredibil de ușor și este capabil învețe foarte multe lucruri. Singurul lucru care ne împiedică putem învăța iubim mai bine este egoismul. Pur și simplu nu vrem admitem nu știm cum iubim corect. Pentru a fi scutită de povara îngrozitoare a ego-ului, repetă următoarele cu voce tare de trei ori: "Nu știu ce fac când vine vorba de a face ca o relație de iubire funcționeze!".

Odată eliberată de această povară și prejudecată, ești liberă îți aplici creativitatea și inteligența pentru a învăța cum iubești cu adevărat.

Cel mai minunat lucru pe care îl poți spune partenerului tău este: "Învață- cum te iubesc. Iar eu te voi învăța cum iubești."

Ajută-ți partenerul te iubească!

Deși toată lumea știe relațiile intime moderne necesită muncă, răbdare și compromisuri pentru a avea succes, ultimul lucru pe care vrem îl facem este îngreunăm drumul partenerului către sufletul nostru. De fapt, trebuie îi facem treaba cât mai ușoară.

Următorul exercițiu te poate ajuta foarte mult în această situație.

Întreabă-ți partenerul: "Ce pot face pentru a te simți iubit?". Ține cont de răspunsul lui.

Presupunând partenerul tău răspunde cu ceva ce poți face, continuă conversația spunându-i care este lucrul de care ai nevoie pentru a te simți iubită.

" simt iubită atunci când..."

Exemple:

Citește și:

- când vii și iei în brațe când ajung acasă.
- când aranjezi prosoapele la baie după ce faci dus.
- când îți speli vasele după ce ai mâncat.


Gândește-te la lucruri simple și mărunte care aducă bucurie sufletului tău.

Comunicarea cu partenerul trebuie fie una cât mai sinceră astfel încât între voi existe o relație intimă fericită. Dragostea arată puțin diferit în funcție de fiecare cuplu, nu uita asta.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.