Setari Cookie-uri

Distanta nu poate separa doua inimi, ci tacerea

Distanta poate desparti doua corpuri dar nu va desparti niciodata doua inimi care se iubesc cu adevarat.

Iata cele mai importante sfaturi de care cuplurile aflate intr-o relatie la distanta ar trebui sa tina cont:

1. Evita comunicarea excesiva. Nu uita ca mai putin inseamna intotdeauna mai mult. Conteaza enorm sa vorbiti despre lucrurile cu adevarat importante, nu despre cele banale, nesemnificative.

2. Nu petreceti niciodata mai mult de 3 luni separati. Gasiti timp pentru a va vedea, pentru a petrece clipe speciale impreuna, pentru a va reaminti de ce va iubiti si cat de frumoase sunt momentele in care sunteti doar voi doi.

3. Fiti sinceri unul cu celalalt. Este extrem de important ca intre voi sa existe sinceritate absoluta.

4. Gasiti timp si pentru voi. Profitati de perioada in care nu sunteti impreuna pentru a va concentra doar pe voi. Spre exemplu, incearca acum sa faci acele lucruri care iti plac si pe care nu le poti face in preajma lui.

Citește și:

5. Vorbeste cu alti oameni despre relatia in care te afli. Spune ceea ce simti si ce reprezinta el pentru tine. Astfel vei pastra vie dragostea pe care o simti pentru el.

6. Faceti lucruri similare. Uitati-va la aceleasi filme, cititi aceleasi carti, ascultati aceeasi muzica astfel incat sa puteti discuta pe seama acestora atunci cand vorbiti. Este important sa nu ramaneti fara subiecte de discutie.

7. Aminteste-ti ca partenerul tau nu este perfect. Este posibil ca in relatiile la distanta sa ii vezi mult mai bine defectele. Insa nu uita ca el nu este perfect asa cum nici tu nu esti perfecta. Accepta-l pentru ceea ce este.

8. Trimite-i mesaje in care sa ii spui cat de mult tii la el si ce inseamna pentru tine aceasta relatie. Chiar daca sunteti la distanta, tot trebuie sa existe momente de iubire si de afectiune intre voi.

9. Cunoaste-i programul. Este important sa nu il deranjezi in momentele importante pentru el si sa gasiti timp oportun pentru amandoi sa vorbiti.

Citește și:

10. Afla cine este cu adevarat. Este dificil sa ai o relatie la distanta, insa profita de acest timp si incearca sa il descoperi mai bine, sa il cunosti ca persoana. Daca vrei sa faci asta, vorbiti mai mult prin facetime sau prin apel telefonic; prin mesaje este mai dificil deoarece nu poti vedea expresiile lui si nici nu ii poti intelege emotia din suflet cand vorbeste despre ceva anume.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.