Setari Cookie-uri

5 Obiceiuri marunte care te condamna la nefericire

Le regasesti la tine?

Acestea sunt probabil cele mai cunoscute obiceiuri care iti pot seca sufletul de fericire si te pot condamna la tristete si durere:

1. Vrei sa vezi o diferenta uriasa cu o singura schimbare

Daca vrei sa faci o diferenta in lume, incepe cu tine, cu lumea din jurul tau. Sa faci o diferenta uriasa intr-o clipa este de obicei imposibil, iar procesul de incercare este extrem de stresanta. Nu uita sa ai rabdare.

2. Te concentrezi doar pe momentele dificile

O zi proasta este doar o zi proasta. Nu ii da mai multa importanta. Incearca sa te concentrezi asupra lucrurilor pozitive astfel incat sa gasesti solutii pentru problemele cu care te confrunti.

3. Tii si cu dintii de griji si de temeri

Intr-o zi, cand vei privi inapoi la tot ce ai trait in viata ta, iti vei da seama ca aproape toate grijile si temerile pe care le-ai avut nu s-au implinit niciodata si asta deoarece sunt complet nefondate. Gandeste-te la cate bucurii pierzi si la cate lucruri frumoase poti face pentru tine daca nu mai dai o atat de importanta grijilor si temerilor.

Citește și:

4. Ramai in relatii cu oamenii care te ranesc

Stiu, poate fi foarte dificil (chiar devastator) sa te indepartezi de anumiti oameni - insa daca acestia te ranesc in mod constant, trebuie sa intelegi ca este spre binele tau sa mergeti pe drumuri separate. Nu te stradui sa il mai impresionezi in vreun fel sau altul. Nu pierde nicio secunda din timpul tau incercand sa ii demonstrezi ceva. Ai grija de sufletul tau.

5. Astepti momentul potrivit

Si cat timp pierzi facand asta. Nu exista moment perfect. Momentul perfect este atunci cand decizi tu sa il creezi. Capacitatea ta de a te dezvolta, de a invata lucruri noi, de a evolua este direct legata de dorinta ta de a actiona.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.