Setari Cookie-uri

4 Mantre puternice pentru a iti gasi puterea interioara pentru fiecare saptamana din luna noiembrie

Cele mai puternice mantre pentru fiecare săptămână a lunii noiembrie. Rostește-le în fiecare dimineață pentru o lună de poveste.

Mantra pentru prima saptamana din luna noiembrie:

Invat cu fiecare zi pe care o traiesc in aceasta lume. Astazi aleg sa las in spate toate lucrurile din trecut care nu imi mai servesc si invat sa le fiu recunoscatoare pentru ca m-au ajutat sa ajung unde sunt acum - pana in acest nou inceput. Privesc catre o noua zi si abia astept sa vad ce imi rezerva.

Mantra pentru a doua saptamana din luna noiembrie:

Ma gandesc la sutele de mii de pasi gresiti, la toate sansele ratate, la toate coincidentele care m-au ajutat sa ajung aici. Intr-un fel simt ca fiecare lucru care s-a intamplat pana acum a fost o minune pentru mine. Este timpul pentru o noua minune. Este timpul sa ies din zona de confort si sa aleg fericirea.

Mantra pentru a treia saptamana din luna noiembrie:

Da, este dificil sa pasesc pe un drum nou, insa nu este mai dificil decat sa raman intr-un loc in care nu mai simt ca trebuie sa fiu; nu mi se mai potriveste si nici nu ma mai bucura. De aceea astazi aleg cu bratele deschise schimbarea. Sunt pregatita pentru tot ce imi rezerva Universul.

Citește și:

Mantra pentru a patra saptamana din luna noiembrie:

Cu capul sus, cu inima deschisa, cu sufletul plin de bucurie. Pentru o zi cu adevarat speciala, pentru iubire, pentru fericire, pentru emotii, pentru oameni dragi. Pentru mine. Pentru miracolul ca astazi am deschis ochii.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.