Setari Cookie-uri

Alege imaginea de toamnă care te reprezintă cel mai bine și află ce spune asta despre tine

Alege o imagine de toamna care simti ca iti cheama sufletul si afla ce spune asta despre tine si ce iti spune Universul.

Dacă ai ales prima imagine...

foto:

Eșți o persoană foarte creativă. Latura ta sensibilă și emoțională este foarte bine dezvoltată și te determină să fii mai tot timpul cu picioarele pe pământ. Îți place să visezi cu ochii deschiși, să crezi că fiecare dintre noi face câte ceva zilnic pentru a transforma această lume într-un loc mai bun.

Ce îți spune Universul: este posibil să ignori faptul că excesele din viață te pot împiedica să obții potențialul tău maxim. Toate excesele din ultima perioadă te pot scurge de energie, de productivitate și de creativitate. Încearcă să moderezi și să reduci intensitatea acestora astfel încât să ai rezerve de energie pentru lucrurile care chiar contează în viața ta.

Citește și:

Dacă ai ales a doua imagine...

foto:

Ai o pasiune incredibilă pentru viață și vrei să îți petreci tot timpul făcând lucruri noi, profitând de fiecare clipă, bucurându-te de fiecare secundă pentru că trăiești. Nu lași să treacă o zi fără să faci ceva interesant deoarece simți că timpul este făcut pentru a te bucura de el, nu pentru a îl irosi pe nimicuri.

Ce îți spune Universul: Cea mai mare frică a ta este trădarea propriilor simțuri. De multe ori poate fi epuizant emoțional și mental să nu ai încredere în tine însăți. Din când în când încearcă să adaugi puțină rutină în viața ta și să mai petreci și timp cu tine însăți. Contează foarte mult să te descoperi și să știi de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Dacă ai ales a treia imagine...

foto:

Plăcerile simple în viață îți oferă cea mai mare bucurie, ceea ce te face să fii o persoană în preajma cărora oamenii se simt linișțiți, relaxați, fericiți. Ești mulțumită cu tot ce ai și întotdeauna reușești să găsești motive pentru care să fii recunoscătoare vieții. Simți că fiecare luptă pe care ai dus-o până acum, fiecare obstacol pe care ai fost nevoită să îl depășești, fiecare durere simțită de inima ta te-au ajutat să evoluezi și să ajungi unde ești acum.

Ce îți spune Universul: Ai o mulțime de abilități neexploatate de care ar fi bine să profiți. Învață ca din când în când să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi și să experimentezi. Întâlnește oameni noi, călătorește, începe proiecte noi, fă tot ce ți se pare interesant și vei vedea cât de mult te vei schimba.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.