Setari Cookie-uri

Te simți folosită? 10 Semne că nu este îndrăgostit de tine

Nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți.

În ultima perioadă te gândești tot mai mult este posibil ca relația în care ești fie una nepotrivită pentru tine? Ți se pare tu ești singura care oferă iubire și nu primești nimic la schimb?

Un bărbat care nu este îndrăgostit de partenera lui face aceste lucruri:

1. Nu este interesat. Nici când vorbești despre ceva important, nici când faci planuri cu privire la viitor, nici când încerci rezolvi un conflict mai vechi.

2. Nu este pregătit pentru compromisuri... și nici nu semne va fi vreodată. O relație funcționează doar atunci când două persoane aleg se întâlnească la jumătatea drumului.

3. Întotdeauna sește scuze. Indiferent de situație, el trebuie aibă o scuză.

4. Nu depune niciun efort pentru relația voastră. Dacă tu simți trebuie depui eforturi majore, faci compromisuri, te sacrifici de dragul acestei relații, atunci înseamnă el nu își dorește ceva pe termen lung.

5. Fericirea lui este singura care contează. Îți demonstrează mai tot timpul bucuria și fericirea lui au prioritate.

6. Niciodată nu vorbește despre viitor cu tine. Sau, și mai rău, vorbește însă nu te include și pe tine în planurile lui.

7. Te sună doar atunci când are nevoie de ceva de la tine.

8. Nu îi place își petreacă prea mult timp în preajma ta sau în preajma oamenilor dragi din viața ta. Întotdeauna spune este ocupat sau sește alte scuze pentru a scăpa.

9. Tot timpul este doar despre el. Este foarte egoist nu doar cu privire la sentimentele lui, ci și în ceea ce privește viața lui.

10. Nu îți spune niciodată nimic. Nu îi place vorbească despre el, îți spună ce se află în inima lui sau își deschidă sufletul în fața ta.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.