Setari Cookie-uri

Cum să transformi durerea în fericire fără să schimbi nimic în viața ta?

Fericirea nu vine cu o relație nouă. Cu un loc de muncă nou. Cu mai mulți bani. Fericirea începe cu alegerile pe care le faci și cu ceea ce îți spui astăzi.

Nu permite gândurilor negative preia controlul asupra vieții tale. Tu ești mai puternică decât ele. În mâinile tale există cheia care te va elibera de tot ce este dificil.

Iată cei doi pași importanți pe care îi ai de făcut pentru a transforma durerea în fericire fără a schimba nimic în viața ta:

1. Pune-ți întrebările potrivite pentru gândurile pe care le ai

Nu crede tot ce auzi și nici tot ce îți spui. Nu crede oamenii răi care încearcă îți amărască sufletul, nu crede gândurile negative care încearcă te împiedice îți urmezi visurile.

Gândurile sunt doar gânduri. Iar poveștile pe care le construiește mintea ta sunt doar povești. Nimic nu este adevărat. Ce se întâmplă în acest moment contează cel mai mult.

Tot ce trebuie faci este pui la îndoială poveștile tale. îți pui întrebările potrivite. Ca exemplu, dacă vrei fii actriță începe de undeva... aceste întrebări te vor ajuta:

- de ce crezi poți fi o actriță bună?
- ce poți face pentru a deveni actriță?
- vrei faci asta pentru ani întregi în viața ta?


Vei fi surprinsă de cât de mult te va ajuta acest proces de interogare ai o versiune mai clară și mai exactă a poveștii tale adevărate.

2. Trece-ți gândurile prin trei filtre importante

Înainte de a rosti ceva, de a face ceva, de a schimba ceva, încearcă îți treci gândurile prin trei filtre cheie și ia măsuri doar dacă răspunzi cu DA la toate întrebările de mai jos:

- Este adevărat?
- Este frumos din partea mea?
- Este util?

Dăm și aici un exemplu: în mintea ta apar gânduri partenerului de cuplu nu îi pasă de tine pentru , deși i-ai spus spele vasele, nu le-a spălat.

Întrebările sunt următoarele:

- Este adevărat nu îi pasă de mine?
- Este frumos din partea mea cred sau spun asta?
- Este util în vreun fel spun sau cred asta?

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.