Vrei sa prepari acasa cei mai buni papanasi? Nimic mai simplu. Iata o reteta usoara pe care sa o incerci.
Papanaşii româneşti sunt greu de încadrat la deserturi, dar lesne de omologat la mâncăruri româneşti. Pentru că sunt exact aşa cum n-ar trebui să fie un desert şi, în acelaşi timp, întrutotul pe gustul românului: mari şi săţioşi cât un prânz.
Papanaşii prăjiţi, de origine moldovenească, sunt replica papaşanilor fierţi de familie austro-ungurească. Pentru că fiecare naş îşi are papanaşul. Oare am mai făcut gluma asta şi la papanaşii fierţi?
Din ingredientele de mai jos poti obtine 8 papanasi. Timpul de preparare: o ora.
Ingrediente:
500 grame brânză grasă de vaci
100 grame zahăr
2 ouă
1 linguriţă rasă de bicarbonat
Continuarea pe Realitatea.net
foto main: Mina709, Shutterstock