Setari Cookie-uri

Mesajul Universului pentru fiecare semn zodiacal in luna noiembrie

Iata care este mesajul Universului pentru tine in functie de zodia in care te-ai nascut pentru aceasta perioada:

Balanta - Invata sa traiesti in prezent. Invata sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai realizat pana acum. Invata sa crezi in tine. Invata sa iubesti si sa accepti oamenii din jurul tau pentru ceea ce sunt ei.

Scorpion - Acum mai mult ca niciodata trebuie sa iti iei inima in dinti si sa iti invingi cea mai mare teama a ta. Este momentul sa prinzi aripi si, cel mai important, este momentul sa inveti cum sa zbori. Urmeaza o perioada cu adevarat speciala pentru tine.

Sagetator - Lasa-te condusa de intuitie. Chiar daca oamenii din jurul tau iti dau sfaturi bune si iti spun ce sa faci, de data aceasta incearca sa acorzi o atentie deosebita sufletului tau. El stie cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi cu adevarat fericit.

Capricorn - Invata din greseli. Este atat de important sa nu te impotmolesti acum, la finalul drumului. Accepta ce s-a intamplat si transforma aceasta situatie intr-o oportunitate pentru tine de a iti invata lectia si de a merge mai departe.

Citește și:

Varsator - Iesi din zona de confort si fa lucrurile pe care vrei sa le faci. Indeplineste-ti obiectivele, lupta pentru ceea ce iti doresti. Demonstreaza ca ai curajul de a face tot posibilul pentru a iti vedea visurile implinite.

Pesti - Iubeste tot ce te inconjoara. Iubeste oamenii din jurul tau pentru ceea ce sunt, iubeste fiecare zi pentru ca este un dar de la Univers, iubeste fiecare clipa pentru ca o traiesti. Si, cel mai important, iubeste-te pe tine insati pentru ca esti unica.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.