Setari Cookie-uri

7 Moduri de a înceta să-ți fie teamă de ce cred alți oameni despre tine

Cei mai nefericiți în această lume sunt oamenii cărora le pasă prea mult de părerile altora și nu se lasă dominați de frică.

Căutarea aprobării constante te obligă te pierzi în frumusețea vieții, în a avea propriile idei și propriile dorințe. Dacă alegi îți trăieșți viața condusă de alte persoane și gândindu-te ce faci nu este pe placul celor din jurul tău, încetezi mai trăiești, mai fii tu însăți.

Ce poți face ca nu mai fii afectată de ce cred alți oameni despre tine?

1. Învață fii confortabilă cu faptul nu știi ce cred ceilalți

Aceasta este viața ta, acestea sunt alegerile tale, greșelile tale și lecțiile tale. Atâta timp cât nu faci rău oamenilor, nu trebuie îți faci griji cu privire la ce cred ei despre tine.

2. Amintește-ți mulți oameni nu se gândesc la tine

Ne-am îngrijora mai puțin de ceea ce cred alții despre noi dacă ne-am da seama cât de rar se întâmplă asta. Uită ce cred toți ceilalți despre tine. Propriile tale temeri și nesiguranțele interioare creează iluzia criticii.

3. Acceptă opinia altei persoane nu este problema ta

Opiniile pe care le au alții despre tine sunt problemele lor, nu ale tale. Cu cât îți faci mai puține griji cu privire la ce cred ei despre tine, cu atât viața ta devine mai complicată.

4. Întreabă-te "Contează ce cred ei?"

Oamenii gândesc ce vor gândească. Oricât de mult ai încerca le faci pe plac, există întotdeauna o șansă bună fii interpretată greșit. Cum te văd alții nu este important.

5. Vezi beneficiile de a fi o persoană unică

Fiecare om este unic în felul lui. Nu trebuie îți trăiești viața ca nimeni altcineva de pe această planetă. Trăiește așa cum vrei tu o trăiești.

6. Alege fii prezentă și conștientă de modul în care vrei te simți

Uită ce nu vrei simți pentru o clipă. Concentrează-te pe modul în care vrei te simți în momentul prezent. Antrenează-ți mintea astfel încât trăiești cum vrei trăiești chiar acum fără te gândești la ce vor sau spun ceilalți despre tine.

7. Vorbește sincer

Spune adevărul chiar și atunci când îți tremură vocea. Da, alege fii cordială și arăți respect, însă fii sinceră cu tine.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.