Setari Cookie-uri

Lectia pe care trebuie sa o inveti pe final de an 2019 in functie de zodia in care te-ai nascut

Am inceput numaratoarea inversa pentru anul 2020. Iata care este lectia pe care ar fi bine sa o inveti pe final de 2019 in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut. 

Balanta - Vindecarea sufletului se intampla in timp, nu de pe o zi pe alta. Invata sa te bucuri de aceasta calatorie si sa nu mai grabesti lucrurile. Incearca sa fii puternica si sa iti continui drumul indiferent de ce spun cei din jurul tau.

Scorpion - Ranchiuna iti poate rani si mai tare inima decat au facut-o greselile altor persoane. Nu iti obosi sufletul intorcandu-te de fiecare data in trecut. Invata sa accepti ce s-a intamplat si sa mergi mai departe cu viata ta. Este dificil, insa necesar.

Sagetator - Nu fugi de problemele pe care le ai, nu incerca sa ingropi ceva ce nu poate fi inca ingropat. Experimenteaza, traieste, invata, cauta solutii. Recunoaste-ti vina atunci cand este cazul si incearca sa indrepti situatia.

Capricorn - De ce iti este atat de teama de schimbare? Nu vrei sa fii judecata de oamenii din jurul tau? Crede-ma ca fiecare are propriile probleme pe cap. Scapa de aceasta frica si accepta noile provocari care vin in viata ta.

Citește și:

Varsator - Nu este gresit sa iti protejezi sufletul, insa din cand in cand alege sa iesi dintre acele ziduri inalte pe care le-ai construit in jurul inimii tale si sa vezi cum arata viata cu adevarat. Nu uita sa traiesti, sa iubesti si sa te bucuri de momentul prezent.

Pesti - Stii cine esti? Stii ce vrei de la viata? Stii care este drumul pe care sa mergi mai departe? Raspunde-ti la toate aceste intrebari cautand raspunsurile in inima ta. Alege sa fii sincera cu tine pentru ca doar asa iti vei descoperi scopul adevarat.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.