Setari Cookie-uri

15 Reguli pentru a trai cu adevarat 

Alege-ti cu grija relatiile cu oamenii din jurul tau. Nu grabi iubirea. Nu permite singuratatii sa te conduca in bratele unei persoane care nu vede cat de valoroasa esti.

Scopul nostru in viata este sa traim, nu doar sa existam. De prea multe ori ajungem sa fim pe pilot automat, sa avem ani intregi aceeasi viata fara sa fim dornici sa aflam ce se afla in afara zonei noastre de confort. Totul pare relativ normal, cu exceptia acelei mici voci din sufletul nostru care ne spune "Este timpul sa faci o schimbare".

Iata cateva reguli marunte pentru cei care doresc sa se elibereze de rutina si sa traiasca asa cum isi doresc viata pe care o au - sa experimenteze si sa se bucure de ea la maxim in loc sa se multumeasca cu o simpla existenta:

1. Apreciaza oamenii minunati si lucrurile incredibile din viata ta. Fii recunoscatoare pentru ceea ce ai, pentru oamenii care te iubesc si pentru cei carora le pasa de tine.

2. Ignora negativitatea altor persoane. Nu ai control asupra lucrurilor pe care le spun cei din jurul tau, insa poti hotari daca le permiti sau nu sa te afecteze.

Citește și:

3. Iarta oamenii care te-au ranit. Gandeste-te ca nu ai timp sa urasti oamenii care te ranesc pentru ca esti prea ocupata sa iubesti oamenii care te iubesc.

4. Fii cine esti cu adevarat. Traieste-ti propria viata, nu viata altor persoane.

5. Aculta-ti vocea interioara. Fa ce stii in inima ta ca este potrivit pentru tine. Este drumul tau.

6. Accepta schimbarea si bucura-te de viata. Nu-ti mai face atatea griji, ai incredere ca lucrurile vor functiona.

7. Alege-ti cu grija relatiile cu oamenii din jurul tau. Nu grabi iubirea. Nu permite singuratatii sa te conduca in bratele unei persoane care nu vede cat de valoroasa esti.

8. Iubeste oamenii care te iubesc. Stai mai mult in preajma lor.

9. Si nu uita sa te iubesti si tu.

10. Fa lucruri pentru care vei fi mandra in viitor. Ce faci in fiecare zi conteaza enorm deoarece schimbi drumul vietii tale.

Citește și:

11. Fii recunoscatoare pentru toate problemele pe care nu le ai. Apreciaza lucrurile pe care le ai acum si vei gasi mai multa fericire in momentul prezent.

12. Gaseste-ti timp si pentru distractie. Nu permite niciodata ca viata ta sa fie doar despre munca.

13. Bucura-te de lucrurile marunte in viata. Majoritatea sunt gratis si iti aduc cea mai mare bucurie.

14. Accepta faptul ca trecutul nu este astazi. Nu ii permite sa iti fure prezentul si viitorul.

15. Nu forta lucrurile. Daca incerci sa faci asta, se vor agrava. Uneori, este bine sa lasi anumite relatii, anumiti oameni, anumite planuri in spate si sa mergi mai departe cu viata ta.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.