Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie sa stii ca oamenii din jurul tau te iubesc

Simti ca traiesti niste timpuri destul de dificile in aceasta perioada; lucrurile nu ies asa cum iti doresti si iti este greu sa accepti ce se intampla. Astrele te sfatuiesc sa incerci sa iti indrepti atentia asupra vietii personale si sa accepti iubirea pe care ti-o ofera oamenii care tin la tine.

Taur - Ai nevoie sa stii ca mintea ta este poarta catre suflet

In aceasta perioada esti tot mai concentrata asupra vietii personale; mintea ta este poarta catre suflet, sa nu uiti niciodata acest lucru. Indreapta-ti atentia asupra linistii interioare, a emotiilor tale si a conexiunii pe care o simti cu inima ta. Este foarte important sa stii cine esti si ce iti doresti de la viitorul tau.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie sa stii ca este in regula sa nu iti doresti ce isi doresc alte persoane

In aceasta saptamana trebuie sa inveti sa fii tu insati. Sa nu mai iei decizii bazandu-te pe ce spun alte persoane. Sa nu iti mai traiesti viata privind cum traiesc alte persoane. Ai nevoie sa stii ca este normal sa fii diferita, sa iti doresti lucruri diferite si sa mergi pe un drum diferit de cei din jurul tau.

Rac - Ai nevoie de rabdare in aceasta perioada

Stiu ca tocmai ti-ai implinit un vis maret si ca nu te simti asa cum iti doreai sa te simti. Iti este greu sa te obisnuiesti cu noul stil de viata; daca vrei sa te razgandesti cu privire la deciziile luate, acum este momentul sa o faci. Indrazneste sa iti urmezi inima si sa faci ce iti sopteste sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.