Setari Cookie-uri

Horoscop iarnă 2019-2020. Mantra sufletului tău pentru următoarele trei luni

Sunteți pregătite pentru schimbările ce vor urma în următoarele trei luni. Iarna 2019-2020 va veni cu un val de modificări care ne vor da peste cap planurile și ne vor aduce cu picioarele pe pământ.

Iată care este mantra sufletului tău pentru următoarele trei luni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec - Viața nu înseamnă să fii un simplu pasager. Îmi asum riscuri, învăț din greșeli și îmi construiesc propriul drum către viitor.

Taur - Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Gemeni - Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce am. Sunt recunoscătoare pentru fiecare luptă, fiecare bătălie, fiecare moment dificil. Sunt recunoscătoare pentru viața mea... tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt acum.

Rac - Totul este bine în lumea mea. Totul este bine în sufletul meu. Totul lucrează pentru binele meu cel mai înalt. Din această situație va veni numai binele. Sunt în siguranță.

Citește și:

Leu - Fericirea nu începe cu o relație mai bună, o notă mai bună, un loc de muncă mai bun sau cu mai mulți bani. Nu! Fericirea începe cu gândirea mea și cu ceea ce îmi spun astăzi.

Fecioară - Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.