Setari Cookie-uri

Horoscop iarnă 2019-2020. Mantra sufletului tău pentru următoarele trei luni

Sunteți pregătite pentru schimbările ce vor urma în următoarele trei luni. Iarna 2019-2020 va veni cu un val de modificări care ne vor da peste cap planurile și ne vor aduce cu picioarele pe pământ.

Balanță - Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Scorpion - Dau drumul aripilor mele și învăț să zbor. Învăț să lupt pentru ce îmi doresc, să îmi asum riscuri, să muncesc pentru a îmi vedea visurile împlinite.

Săgetător - Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Capricorn - Tot ceea ce caut este deja în mine. De aceea începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Citește și:

Vărsător - Orice gând negativ pe care îl am îl înlocuiesc cu un gând plin de dragoste. Este un moment greu, nu o viață grea. Totul va fi bine.

Pești - Fiecare moment este o oportunitate de a-mi schimbă viața pentru că în orice moment pot să îmi schimb modul de a simți.

foto main: Miriama Taneckova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.