Setari Cookie-uri

4 Reguli de aur pentru a iubi o femeie care stie ce isi doreste de la viata

Pentru tine fericirea ei ar trebui sa fie o prioritate. Iubeste-o pentru ceea ce este fara a incerca in vreun fel sau altul sa o schimbi.

Femeia independenta este propriul ei stapan. Ea nu are timp de jocuri pe plan sentimental. Fie ii accepti regulile, fie ii oferi libertatea si o lasi sa zboare.

1. Nu uita ca o femeie independenta iubeste sa fie independenta

Este independenta si iubeste sa fie asa. Nu incerca niciodata sa ii frangi aripile si sa o tii in colivia construita de tine. Pentru ea, iubirea adevarata inseamna libertate, asa ca las-o sa zboare, sa traiasca cum vrea, sa fie ea insasi si sa detina in continuare controlul vietii sale.

2. Ai rabdare cu ea

Ai nevoie de timp pentru a o cuceri - nu se va lasa cu una cu alta pentru ca inainte de a renunta la toate mastile pe care le poarta si de a isi arata vulnerabilitatea in fata ta, de a isi deschide sufletul, isi va dori sa te cunoasca mai bine si sa se asigure ca poate avea incredere in tine, ca poti fi un partener care sa o iubeasca, sa o accepte asa cum este si sa ii fie alaturi neconditionat.

Citește și:

3. Arata-i ca nu ii esti doar iubit, ci si cel mai bun prieten

Arata-i cat de mult o iubesti oferindu-i toata prietenia pe care o poate oferi un barbat indragostit. Alege sa fii alaturi de ea clipa de clipa, sa o asculti atunci cand simte nevoia sa spuna ce are pe suflet, sa fii umarul pe care poate plange in orice clipa. Alege sa vii cu solutii cand ea nu mai stie ce isi doreste de la viata, sa fii mana care o strange tare si o ridica de la pamant cand cade.

4. Fa-o fericita si nu incerca sa o schimbi sub nicio forma

Pentru tine fericirea ei ar trebui sa fie o prioritate. Iubeste-o pentru ceea ce este fara a incerca in vreun fel sau altul sa o schimbi. Accept-o cu calitati, dar si cu defecte pentru ca acestea sunt cele care o fac cu adevarat speciala.

Clipa de clipa incearca sa ii pui zambetul pe buze si sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine.

foto main: miami beach forever Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.