Pentru a te bucura de gustul cartofilor prăjiți fără să îți pui sănătatea și siluetă în pericol, îi poți înlocui cu o alternativă la fel de gustoasă, dar mult mai sănătoasă: cartofii păi la cuptor.

Cartofii păi la cuptor au același gust și aceeași textură că și cartofii prăjiți, dacă știi cum să îi pregătești, potrivit doc.ro. Nu este deloc o procedura complicată, însă trebuie să știi câteva trucuri care le oferă textură de cartofi prăjiți crocanți, chiar dacă sunt copți de fapt.

Sterge-i bine – dupa ce ii speli, trebuie neaparat sa folosesti un servetel de hartie pentru a indeparta umezeala de la suprafata cartofilor. Oricat de bine ar fi acestia scursi, trebuie sa ii si stergi intrucat apa va impiedica crusta sa se formeze.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: Oksana Mizina, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: