Setari Cookie-uri

Alege o zana de iarna si afla ce schimbari te asteapta in aceasta iarna

Te invit sa privesti cu atentie imaginea de mai jos. Alege o zana care te inspira. Incearca sa fii atenta la detalii si asculta-ti sufletul.

Daca ai ales prima zana... inseamna ca te asteapta schimbari interesante pe plan sentimental.

Felicitari, ai ales Zana Iubirii. Esti o persoana care cauta iubire la orice pas. Intotdeauna incerci sa fii inconjurata de oameni cu suflet frumos deoarece stii ca doar asa vei fi fericita cu adevarat.

In urmatoarea perioada Universul iti pregateste surprize mai frumoase ca niciodata in ceea ce priveste viata sentimentala; se vor intampla numeroase evenimente frumoase si semnificative deoarece esti deschisa la nou si pregatita sa iubesti asa cum nu ai mai iubit pana acum.

Daca ai ales a doua zana... inseamna ca este momentul sa ai incredere in tine.

Felicitari, ai ales Zana Increderii. Si nu orice tip de incredere, ci incredere in propria persoana. Nu te mai concentra pe ce spun oamenii din jurul tau si alege sa iti indrepti atentia asupra inimii tale.

Citește și:

In urmatoarea perioada trebuie sa inveti sa fii tu insati, sa renunti la masti si sa te iubesti pentru ceea ce esti. Este momentul sa crezi in tine, sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa nu te dai batuta pana cand nu vei ajunge acolo unde visezi. Iesi din zona de confort si fa ce iti doresti sa faci fara sa iti fie teama ca vei fi judecata.

Daca ai ales a treia zana... inseamna ca esti pregatita sa iesi din zona de confort.

Felicitari, ai ales Zana Libertatii. In aceasta perioada esti deschisa la nou. Esti pregatita sa experimentezi, sa iubesti, sa fii libera, sa traiesti cu adevarat. Sufletul tau este pregatit pentru cele mai mari schimbari de pana acum.

In urmatoarea perioada nu vei mai face niciun compromis... vei fi libera ca pasarea cerului si vei trai asa cum iti doresti tu sa traiesti. Sfatul Universului este sa te lasi condusa de inima atunci cand va trebui sa iei vreo decizie importanta. In schimb, bucura-te de urmatoarele luni deoarece vor fi cu adevarat speciale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.