Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 16-22 decembrie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana si de ce are nevoie sufletul tau in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Sagetator - Ai nevoie sa lupti pentru ce iti doresti

Lucrurile nu pica din cer; inveti cateva lectii destul de importante in aceasta perioada. Pentru a ajunge acolo unde iti doresti, pentru a iti vedea visurile implinite si pentru a fi fericita cu drumul tau in viata, trebuie sa inveti sa lupti pentru tot ce iti doresti. Ai incredere in tine si mergi mai departe.

Capricorn - Ai nevoie sa iti imparti altfel timpul

In aceasta perioada trebuie sa inveti sa te imparti intre viata profesionala si cea personala. Ai foarte multe lucruri de care trebuie sa te ocupi pe plan profesional si, in acelasi timp, partenerul de cuplu are nevoie de sprijinul tau cu privire la o situatie mai delicata.

Varsator - Ai nevoie sa inveti arta compromisului

Trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste viata sentimentala; trebuie sa inveti sa comunici sincer si deschis cu partenenerul de cuplu, sa spui ce ai pe suflet si, in acelasi timp, sa asculti cand isi deschide inima in fata ta. Si vei vedea cat de mult se vor schimba lucrurile intre voi.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de prieteni adevarati

Aceasta perioada este usor dificila pentru tine, asa ca ai nevoie sa fii inconjurata de prietenii adevarati, de oamenii in fata carora iti poti deschide sufletul, cu care poti vorbi despre orice si care stii ca sunt acolo si te sustin chiar si atunci cand nu sunt de acord cu deciziile pe care le iei.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.