Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care ni le dorim astăzi și care nu vor mai conta peste ceva timp

În 2020 alege să faci lucrurile care chiar contează.

Iată care sunt acele lucruri care crezi sunt importante astăzi și care nu vor mai conta mâine:

1. Social media

Crezi ai nevoie de toate acele mesaje, de actualizările sociale, de instastories și de imaginile perfecte pe Instagram.

Nu schimba ceea ce îți dorești cel mai mult pentru ce îți dorești în acest moment. Studiază-ți obiceiurile. Da-ți seama cum îți petreci timpul și cum ar trebui ți-l petreci. Elimină distragerile din viața ta, este timpul te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Cum începi faci asta? Învață fii din nou om. Nu te mai ascunde în spatele gadgeturilor.

2. Aprobarea celor din jurul tău

Crezi ai nevoie de aprobarea oamenilor din jurul tău. Îți faci griji cu privire la ce cred ceilalți despre tine. Ești atentă la aspectul tău fizic în funcție de tendințe și de trenduri (sau de ce spun alții). Te îngrijorezi nu reușești faci tot ce trebuie faci. Și, bineînțeles, te simți fără puteri când auzi ce gândesc sau ce spun alte persoane despre tine. Întotdeauna vrei mulțumești pe toată lumea, întotdeauna vrei le faci altora pe plac.

Iată o mantră pe care ți-o spui în fiecare dimineață: "Viața mea, alegerile mele, greșelile mele, lecțiile mele. Atâta timp cât nu fac rău oamenilor nu trebuie îmi fac griji cu privire la ce cred ei despre mine."

3. O viață ușoară, confortabilă

Crezi ai nevoie de o altă zi confortabilă și relaxantă? Da, sună frumos... însă doar pentru o clipă. Dar aceasta nu este genul de zi la care vei privi înapoi cu recunoștință pentru cât de departe ai ajuns.

A trăi înseamnă a învață și a crește. A trăi înseamnă a ieși din zona de confort, a îți asuma riscuri, a îți împlini visuri, a pune întrebări și a căuta răspunsuri. Îndrăznește trăiești cu adevărat. Începe chiar de astăzi.

Citește și:

foto main: nadiia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.