Setari Cookie-uri

6 Tipuri de relații toxice subtile care te consumă de energie

Tu în care te regăsești?

Iată care sunt cele mai întâlnite tipuri de relații toxice subtile care te consumă de energie, te încarcă negativ și de pe urma cărora ai doar de suferit.

1. Relația cu persoana care nu își va asuma niciodată responsabilitatea

Această persoană are întotdeauna ceva de care se plângă și, totuși, nu acceptă niciun sfat și niciun ajutor. De multe ori îi este bine într-o astfel de situație și nici nu vrea iasă din ea. Îi place fie înconjurată de dramă și de negativitate.

2. Relația cu persoana care este în mod intenționat neputincioasă

Aceasta este, de obicei, genul de persoană care se teme foarte mult piardă oamenii din jur și rămână singură. Îi este teamă de ideea de a fi părăsită. O altă variantă a unei astfel de relații ar fi dacă cineva s-a confruntat cu o traumă, a trecut printr-o perioadă foarte dureroasă încât înceapă creadă este neputincioasă și nu mai poate face schimbări. Indiferent de situație, tu ajungi fii responsabilă pentru munca ei emoțională.

4. Relația cu persoana care nu poate tolera durerea altor persoane

Aceasta este genul de persoană care este deranjată de durerea oamenilor din jurul său. Este destul de imprevizibilă și de multe ori te face simți dacă nu ești fericită tot timpul în preajma sa, va fi supărată pe tine pentru îi poți ruina ziua.

5. Relația cu persoana care nu poate tolera fericirea altor persoane

Aceasta este persoana care poate fi considerată avocatul diavolului - nu îți sărbătorește niciodată victoriile și în cele mai frumoase momente ale tale este pregătită evidențieze ce ar putea merge greșit sau la ce ar trebui ai grijă. Nu poate procesa succesul sau fericirea ta și, astfel, găsește modalități de a îți sabota mintea.

6. Relația cu persoana care te face îi câștigi dragostea

Aceasta este persoana care te face simți nu ești suficient de bună pentru ea. Ea vrea fie cu tine și, totuși, nu face mare lucru pentru relația voastră - de multe ori te ignoră și te face lucrezi intens pentru a îi câștiga încrederea și iubirea. Te simți judecată pentru lucruri de bază, foarte simple și de multe ori ești confuză cu privire la sentimentele sale pentru tine.

Citește și:

foto main: Divine Studios Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.