Setari Cookie-uri

5 Moduri prin care persoanele false te manipuleaza pentru a iti castiga increderea

Le regasesti la relatiile cu cei din jurul tau?

Ai fost vreodata inselata sau tradata? Ai avut incredere intr-o persoana si ti-ai deschis sufletul in fata ei pentru ca mai tarziu sa iti dai seama ca de fapt erai manipulata? Persoanele false au cateva trucuri de a iti castiga increderea doar pentru a se folosi de tine.

Iata care sunt cele 5 moduri prin care esti manipulata:

1. Persoanele false stiu sa asculte foarte bine

De multe ori asculta ce ai de spus; in conversatiile pe care le ai cu ei simti ca iti poti deschide sufletul, ca sunt acolo pentru tine si ca intentioneaza sa te ajute, sa iti dea un sfat. Ce poti face intr-o astfel de situatie: pune intrebari si vezi daca intentia este una reala.

2. Persoanele false iti spun defectele lor

O persoana falsa iti va castiga si mai mult increderea aratandu-si in fata ta defectele. Un studiu realizat de mai multi psihologic a aratat ca oameni au mai mult incredere intr-o persoana care este vulnerabila, fix ca ei.

Citește și:

Insa persoanele false sunt, de asemenea, atente sa nu fie foarte vulnerabile pentru ca le poate afecta credibilitatea. Fiecare defect pe care si-l dezvaluie in fata ta este un pas bine gandit pentru ele.

3. Persoanele false iti vor permite sa castigi anumite batalii

O persoana falsa iti va permite te simti castigatoare la inceput. Daca te doreste de partea ei, atunci trebuie sa iti arate cat de bine este sa fii de partea ei.

4. Persoanele false se vor misca foarte repede in relatia cu voi

Tocmai ai intalnit aceasta persoana, insa simti ca relatia cu ea evolueaza mult prea repede? Parca totul se misca cu viteza luminii, nu? Ei bine, o persoana falsa va ocoli normele sociale si va sari pasi pentru a fi mai aproape de tine si pentru a te folosi cat mai repede cu putinta.

5. Persoanele false stiu cum sa puna problema de fiecare data pentru a avea castig de cauza

Citește și:

O persoana falsa stie sa manipuleze in orice situatie; pentru orice discutie ea are deja replicile bine pregatite.

foto main: katalinks Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.