Setari Cookie-uri

Prima Eclipsa de Luna din acest an de pe 10 Ianuarie ne elibereaza de trecut si ne vindeca sufletele

10 ianuarie este o zi deosebita deoarece aduce cu ea prima eclipa de luna a anului 2020.

Balanta - Trebuie sa gasesti timp si pentru tine. Este momentul sa te pui pe primul loc, sa faci lucrurile care iti pun zambetul pe buze, sa te relaxezi, sa te bucuri de viata. Ia o pauza de la tot ce se intampla in jurul tau.

Scorpion - Aceasta perioada este una destul de interesanta pentru tine in ceea ce priveste viata sentimentala. Pot aparea o serie de schimbari neasteptate care iti vor da putin peste cap planurile facute pentru urmatoarea perioada.

Sagetator - Apar o serie de provocari la orizont. Nu te speria, acestea sunt trimise de Univers cu scopul de a iti testa limitele si de a te invata sa fii mai puternica. Ai incredere in tine si nu te da batuta.

Capricorn - Alegerile iti apartin in intregime. Chiar daca oamenii din jurul tau iti dau sfaturi, trebuie sa incerci sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de facut. Tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Citește și:

Varsator - Este posibil ca in aceasta perioada sa fii foarte concentrata pe implinirea visurilor. La orizont apar cateva oportunitati frumoase pe plan profesional de care ar fi bine sa profiti deoarece te ajuta sa ajungi mai aproape de implinirea visurilor tale.

Pesti - Pe primul plan pentru tine sunt relatiile personale. Este foarte important sa fii cat mai deschisa cu oamenii din jurul tau. Alege sa fii sincera si atenta, sa spui ce ai pe inima si sa nu iti fie teama sa iti deschizi sufletul in fata lor. Astrele au si o surpriza minunata pentru tine.

foto main: Romolo Tavani Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.