Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 24 ianuarie va veni ca un uragan de emoții și sentimente. Trebuie să învățăm să avem grijă de noi

Luna Nouă de pe 24 ianuarie va fi simțită de toate zodiile. Este momentul să fim atenți la fiecare emoție pe care o avem.

Pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de Luna Nouă de pe 24 ianuarie, mulți dintre noi suntem într-un carusel de emoții și stări pe care nu știm cum să le gestionăm.

Această lună nouă va fi în semnul Vărsătorului și, în loc să ne permită să profităm de toate aspectele pozitive pe care le poate aduce această schimbare astrologică, există multe detalii emoționale neașteptate pe care ni le vor scoate în față și de care va trebui să ne ocupăm.

Putem lucra cu astrele în următoarea perioadă pentru a da drumul obiceiurilor vechi și a lucra mai mult la relațiile pe care le avem cu noi înșine; trebuie să învățăm să fim mai atenți la emoțiile noastre, la sentimentele pe care le avem... și să descoperim cum putem atrage lucrurile pozitive în viața noastră.

Citește și:

Stări negative și anxietate

Luna Nouă de pe 24 ianuarie aduce incertitudine, anxietate și schimbări neașteptate. O acumulare de tensiune dureroasă poate duce la un comportament imprevizibil, la stres și modificări bruște ale dispoziției. O nevoie puternică de afirmare poate duce și la impulsivitate, revoltă și argumente aprinse cu oamenii din jurul nostru.

Cum gestionăm toate aceste emoții?

Cel mai bun mod de a gestiona toate stările și emoțiile care vin la pachet cu luna nouă este să învățăm să fim deschiși și cât mai flexibili. Este important să nu încercăm să luptăm cu morile de vânt, să facem un pas în spate și să permitem Universului să își joace cartea. Să acceptăm schimbările care se întâmplă și să ne concentrăm mai mult pe lucrurile pozitive. Să aflăm care este motivul din spatele neliniștii noastre sau ce anume provoacă starea de dramă și de haos iminent și să învățăm să lucrăm cu ele.

Citește și:

Schimbările în atitudinea noastră personală ar putea duce la o cale nouă curajoasă, care ne deschide drumul către mai multe posibilități și oportunități. Este momentul să scăpăm de obiceiurile proaste, de emoțiile negative și de tot ce ne ține în trecut. Este momentul să ne eliberăm de restricții și să ne afirmăm independența.

foto main: Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.