Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care sa i le spui inimii tale cand are o zi proasta

Uneori trebuie sa fii mai trista decat ai fost vreodata pentru a intelege cat de speciala este fericirea. Uneori, ochii trebuie sa fie spalati de lacriile tale astfel incat sa poti vedea din nou si mai bine ca niciodata posibilitatile din fata ta.

Iata cateva dintre cele mai importante lucruri pe care sa i le spui inimii tale atunci cand are o zi proasta:

1. Atitudinea potrivita este singurul lucru de care ai nevoie acum. Concentreaza-te pe lucrurile care chiar conteaza daca vrei sa schimbi ceva. Nu privi inapoi cand stii ca nu ar trebui sa faci asta.

2. Nu poti fi cu adevarat fericita decat daca din cand in cand stii cum arata nefericirea. Spre exemplu, nu ne-am bucura atat de tare de vara daca nu am avea iarna.

3. Gandeste-te ca inca ai numeroase binecuvantari care iti pot bucura sufletul. Numara-ti intotdeauna momentele fericite pentru ca acestea sunt cele care conteaza cu adevarat.

4. Daca vrei, poti invata ceva important din orice situatie. Experienta nu este un moment care ti se intampla, ci ceea ce faci cu momentul care ti se intampla.

5. Gandeste-te ca fiecare moment iti ofera un nou inceput si un nou sfarsit. Invata sa fii recunoscatoare si incepe de unde te afli chiar acum.

Citește și:

6. Nu esti o victima. Ai o viata interesanta chiar si in cele mai grele perioade. Tine minte ca tu detii controlul asupra actiunilor tale.

7. Nu esti cine ai fost ieri, ci cine crezi ca poti devenii.

8. Poti merge mai departe. Chiar si cea mai periculoasa furtuna se va linisti la un moment dat si dupa ea va iesi soarele.

9. Nu trebuie sa te intereseze ce cred altii despre situatia ta. Daca vrei cu adevarat sa fii din nou fericita, atunci incearca sa scapi de frica si nu te mai gandi la ce cred altii despre tine.

10. Nu este nicio rusine in a schimba lucrurile. Cand lucrurile nu ies asa cum iti doresti, este timpul sa incepi sa schimbi ceva - de la obiceiuri la rutina, la circumstante si la tot ce te retine din a trai asa cum iti doresti.

foto main: Nadin Chepeniuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.