Setari Cookie-uri

Stabilește-ți obiective mari pentru a trăi viața pe care o meriți

Fiecare dintre noi are obiective. Acestea pot fi vagi sau bine definite însă, în mod clar, au rolul de a ne conduce către ceva anume, de a ne da o direcție în viață.

Ne ajută să ne creăm o hartă care ne arată pașii mai mici pe care trebuie să îi parcurgem pentru a atinge obiectivul principal. Iar diferența dintre cei care obțin rezultate și cei care bat pasul pe loc este acțiunea și conștientizarea faptului că au puterea interioară de a depăși orice obstacol care le iese în cale.

Ai puterea de acționa dar și de a modifica această hartă, de a o eleva și schimba pentru ca viața ta să devină din ce în ce mai bună.

Aceasta presupune să fi conectată la ființa ta interioară și să lași să plece ceea ce nu îți mai este de folos, inclusive credințe și gânduri care te limiitează.

Și asta pentru că nu ești doar un jucător. Ai puterea să decizi regulile jocului. Intotdeauna îți poți reactualiza obiectivele. Cu cât acestea devin mai mari, cu atât harta ta se schimbă, pașii pe care îi faci devin mai siguri și mai îndrăzneți iar timpul de care ai nevoie pentru a-ți materializa viziunea, scade.

Citește și:

Cu cât îi permiți imaginației să te ghideze și să te inspire, cu atât îți atingi obiectivele mai repede și mai ușor. Și asta pentru că spre deosebire de minte, imaginația nu cunoaște limite și nu trăiește în trecut. Orice este posibil atunci când te lași inspirată și energizată de ea.

Cu cât îți simplifici viața, cu atât îți este mai ușor să te bucuri. Îți dai seama că nu trebuie să aștepți ceva anume pentru a fi fericită. Poți alege să fii fericită chiar acum, în clipa de față.

Tu decizi ce meriți. Deci, decide să îți îmbunătățești obiectivele, fericirea, visele, pe tine însăți și întreaga ta viață. Nu mai amâna această decizie și nu mai fugi de tine. Hotărăște ce anume vrei să realizezi și ce anume vrei să lași în urma ta. Simplifică călătoria spre obiectivul tău principal, visează vise cât mai mari mai îndrăznețe și mai nebunești și îți vei da seama că ești capabilă de mult mai mult și mai multe decât ai crezut.

Citește și:

foto main: sun ok, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.