Setari Cookie-uri

Carnea de pui, pericol pentru sănătate

Carnea de pui, pericol pentru sănătate! Dezvăluiri șocante despre hormonii de creştere

În ultimii 30 de ani, s-a înregistrat o creştere a consumului de carne de pui, la nivel mondial. Majoritatea oamenilor consideră că includerea în meniul zilnic a cărnii albe aduce multiple beneficii. Adevărul este însă altul.

În această perioadă, riscul dezvoltarii obezităţi s-a amplificat foarte mult, iar una dintre cauzele cele mai importante se considera a fi consumul de carne de pui. În urma studiilor, s-a constatat ca puiul crescut cu actuala tehnologie, chiar si cel ecologic, vandut pentru consum uman, ofera mai multa energie din grasimi decat din proteine. Aceasta este o descoperire esentiala intrucat puiul a fost considerat a fi una dintre sursele principale de proteine, scrie sfatulmedicului.ro.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: vkuslandia, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.